Bobbyland

Hondenkapsalon

Scroll
Scroll

Over ons

Zoekt u een professionele hondenkapper om uw trouwe viervoeter een deugddoende was- en trimbeurt te geven? Search no more! In trimsalon Bobbyland zijn zowel grote als kleine honden meer dan welkom voor een uitgebreide verzorging die tot in de puntjes in orde is.

Wassen, knippen, scheren, trimmen, … Bij Bobbyland zorgen we ervoor dat uw hond zich goed in z’n vel voelt. Bij alle behandelingen knippen we meteen ook de nagels van uw viervoeter. We houden steeds rekening met de wensen en de verwachtingen van het baasje, en uiteraard met de noden van elke individuele hond. 

Vertrouwen en persoonlijke service

Heeft u een speciaal verzoek of specifieke vraag? Aarzel niet om met ons te overleggen zodat we samen kunnen bekijken welke mogelijkheden we bieden voor u en uw trouwe vriend. Bobbyland werd niet voor niets bekroond als zijnde de ‘vriendelijkste handelaar in Schoten’

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, weten wij niet alleen perfect hoe we elke hond individueel moeten benaderen en behandelen, maar ook in ons contact met onze klanten dragen wij vertrouwen en een persoonlijke service hoog in het vaandel. U vertrouwt immers uw dierbaarste bezit aan ons toe, en dus gaan wij er prat op u het nodige vertrouwen terug te geven zodat u met een gerust hart huiswaarts kunt keren.

Bij ons kunt u rekenen op een praatje om uw verwachtingen en het welzijn van uw hond tot in de details te bespreken.

Maak een afspraak

Onze diensten

BOBBYLAND

BOBBYLAND

Bobbyland is een professioneel trimsalon in Schoten. Wij verwennen uw hond met een eersteklas hondenverzorging.

Meer info
VERZORGING

VERZORGING

Op zoek naar een ervaren hondenkapper in Schoten voor uw dierbare viervoeter? Maak dan zeker een afspraak bij trimsalon Bobbyland.

Meer info
OPHAALDIENST

OPHAALDIENST

Voor een trim-, knip-, was- en scheerbeurt komen wij uw hond ook ophalen om daarna weer terug te brengen.

Meer info
TRIMMEN

TRIMMEN

Voor een trim-, knip-, was- en scheerbeurt komen wij uw hond ook ophalen om daarna weer terug te brengen.

Meer info

Regelmatig trimmen

Om te voorkomen dat uw hond op termijn huidproblemen ontwikkelt of haren verliest, is het aangewezen om hem of haar regelmatig te laten trimmen. Het verzorgen van de vacht maakt deel uit van het welzijn van een hond, maar een bezoekje brengen aan een trimsalon is niet voor alle honden even vanzelfsprekend.

Daarom stellen we bij Bobbyland alles in het werk om uw dierbare vriend zo goed mogelijk op zijn of haar gemak te stellen zodat hij of zij uitsluitend positieve ervaringen overhoudt aan het bezoek en de behandeling. Ons kapsalon beschikt over alle benodigdheden om een oase van ontspanning en genot te voorzien voor onze viervoeters.

Ophaaldienst

Bobbyland heeft een eigen ophaaldienst in een straal van 15 km rond Schoten (Deurne, Borgerhout, Sint-Job, Schilde, 's Gravenwezel, Antwerpen-Noord, Merksem, het Eilandje, Luchtbal, Westmalle, Oostmalle, Zoersel, Brecht, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Sint-Lenaarts, Wuustwezel, Wijnegem en Wommelgem).

Indien nodig voorzien wij ook gespecialiseerd vervoer om uw viervoeter van en naar ons kapsalon te brengen. Maak uw afspraak bij Bobbyland in Schoten. U kunt ons eenvoudig telefonisch bereiken.

Maak een afspraak