Bobbyland is een professioneel trimsalon in Schoten. Wij verwennen uw hond met een eersteklas hondenverzorging.


 03 663 35 76

BOBBYLAND

Eersteklas hondenverzorging

Uw hond is niet alleen uw beste vriend(in), maar ook de onze! Daarom werken we bij Bobbyland steeds met veel liefde en het nodige geduld, want niet elke hond vindt het even prettig om een bezoekje te brengen aan een trimsalon.

In dit professionele salon in Schoten is uw hond in de beste handen; met veel passie verwennen wij uw trouwe vriend met een eersteklas hondenverzorging.

Wij houden rekening met het specifieke vachttype van uw hond en eventuele raskenmerken die een belangrijke rol spelen als het op de verzorging aankomt. Uiteraard luisteren we ook naar de wensen van de baasjes, want het is onze missie om zowel hond als baasje de aandacht te geven die hij of zij verdient! 

Een behandeling in alle rust

Bobbyland wast, knipt, droogt, trimt en, afhankelijk van het ras, plukt uw hond in alle rust zodat uw lievelingsdier geen enkele vorm van stress ervaart. Daarnaast voorzien we u van enkele deskundige tips zodat u de vacht van uw hond zelf ook thuis kunt verzorgen en onderhouden. Elke viervoeter die op onze trimtafel plaatsneemt, wordt in de watten gelegd en kan rekenen op een deugddoende behandeling. 

Ophaaldienst

In ons hondenkapsalon kunnen zowel kleine als grote rassen terecht voor een welverdiende trim-, knip-, was- en scheerbeurt. Bobbyland is uw ervaren hondenkapper voor een mooie, gezonde en verzorgde hond. Lukt het niet om uw hond zelf naar ons salon te brengen? Geen probleem! Voor een trim-, knip-, was- en scheerbeurt komen wij uw hond ook ophalen om hem of haar daarna weer terug te brengen. Deze service bieden we aan in een straal van 15 km rond onze vestiging in Schoten (Deurne, Borgerhout, Sint-Job, Schilde, 's Gravenwezel, Antwerpen-Noord, Merksem, het Eilandje, Luchtbal, Westmalle, Oostmalle, Zoersel, Brecht, Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Sint-Lenaarts, Wuustwezel, Wijnegem en Wommelgem).